Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Τους "πήρε και τους σήκωσε"στον Άγιο Ηλία

Με την απίστευτη μανία της φύσης ήρθαν αντιμέτωποι οι κάτοικοι του Αγίου Ηλία στο δήμο Μεσολογγίου σήμερα στις δύο το μεσημέρι, όταν αρχικά πετάχθηκαν από τα σπίτια τους ακούγοντας έναν δυνατό θόρυβο
Μέσα σε ελάχιστα λεπτά και πριν καλά καταλάβουν τι συμβαίνει, ένας ισχυρός ανεμοστρόβιλος έπληξε την περιοχή, προκαλώντας μεγάλες καταστροφές σε σπίτια, δρόμους, αγροτικές αποθήκες και εγκαταστάσεις, ακόμη και σε πάρκα φωτοβολταϊκών! Μια οικογένεια έμεινε άστεγη και μεταφέρθηκε από το δήμο Μεσολογγίου στο Αιτωλικό για διαμονή, ενώ ένα ακόμη παιδί κινδύνεψε από πτώση φωτοβολταϊκού!


Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού που κυριολεκτικά σήκωσε ο ανεμοστρόβιλος, πρόλαβαν την τελευταία στιγμή να βγούν έξω από αυτό πριν η σκεπή καταρεύσει και τους καταπλακώσει! Πολλά σπίτια έχουν σοβαρές ζημιές κυρίως στις κεραμοσκεπές, ενώ συντρίμια από αποθήκες και μεταλικές κατασκευές βρίσκονται σχεδόν σε ακτίνα 1 χιλιομέτρου! Το χωριό δεν έχει ρεύμα μέχρι αυτή τη στιγμή, ενώ οι κάτοικοι ακόμη δεν μπορούν να συνέλθουν από την καταστροφή που συνέβη μέσα σε λίγα λεπτά.


πηγή:onAirNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.