Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Eλληνικό παντοπωλείο στο Λονδίνο με αλλαντικά Μεσολογγίου

Τρεις νέοι από τη Θεσσαλονίκη άνοιξαν το Τhe Life Goddess δίπλα στο Βρετανικό Μουσείο και κάνουν τους Βρετανούς και τους τουρίστες να παραμιλούν για τις ελληνικές νοστιμιές
Μια ακόμη ιστορία επιτυχίας με όχημα την ελληνική κουζίνα!


Στον αριθμό 29 της Store Street, οι Νικος και Γιώργος Νυφούδης μαζί με τον Ηλία Κουλακιώτη δημιούργησαν ένα παντοπωλείο με μοναδικές γεύσεις από όλη την Ελλάδα: λάδι από τη Λακωνία, αλλαντικά από το Μεσολόγγι, μέλι από το Ζάλογγο, τυριά από το Μέτσοβο κ.ο.κ.

Οι ιδιοκτήτες βρίσκονται σε επαφή με ένα μεγάλο δίκτυο μικρών Ελλήνων παραγωγών, φέρνοντας στο Λονδίνο έχει σήμα κατατεθέν την κατσίκα, επειδή η τροφός του Δία .H κατσίκα Αμάλθεια συμβολίζει την αφθονία.
Tελευταία, το The Life Goddess λειτουργεί και ως εστιατόριο με διαφορετικό μενού κάθε μέρα: καροτόσουπα, μελιτζάνες και πιπεριές ψητές με παραδοσιακή φέτα, ντοματόσουπα με τραχανά, παραδοσιακά λουκάνικα με σάλτσα πιπεριάς, αρνάκι φρικασέ και πολλά άλλα.
enimerwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.