Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Πάρτι σε αποθήκη στο χωριό....!!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του pentalofonews σε λίγο καιρό στο χωριό μας θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι σε αποθήκη,οι διοργανωτές είναι ακόμα ανώνυμοι το ίδιο επίσης και ο χώρος που θα γίνει,μυστήριο ως τόσο είναι η ημερομηνία αν και μάλλον πρόκειται για τις ημέρες των αποκριών ή του Πάσχα









Πάνω από 5 dj θα δώσουν το παρών ενώ η τιμή εισόδου θα είναι στα 5E/άτομο με ποτό.




Εντύπωση προκαλεί ότι πρόκειται για μια πολύ καλοστημένη δουλειά εφόσον θα λειτουργεί εκδοτήριο εισιτηρίων στην είσοδο,προσωπικό ασφαλείας και θα υπάρχουν όλες οι σχετικές άδειες προκειμένου να στηθεί το πάρτι....!!!

Αν και ο συγκεκριμένος χώρος είναι αποθήκη οι άνθρωποι που ήρθαμε σε επαφή μας είπαν ότι αν δείτε τον χώρο την ημέρα του πάρτι σίγουρα μόνο με αποθήκη δεν θα μοιάζει.

όπως όλα δείχνουν θα ζήσουμε μια μεγάλη υπερπαραγωγή σύντομα με πολύ καλά ηχοσυστήματα ρομποτικά φώτα,χορεύτριες κτλ....!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.