Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ζαμπόν με δηλητήριο για τ’ αδέσποτα στο Μεσολόγγι

Περισσότερα από 10 ζώα βρήκαν φριχτό θάνατο τρώγοντας το δηλητηριασμένο ζαμπόν που τους πρόσφεραν δύο γυναίκες στο Μεσολόγγι. Σύμφωνα με την...









Αριστέα Τσαγανέα κοντά στο κτίριο του ροζ Δημαρχείου και στην περιοχή της Πρώτης Καμάρας δύο γυναίκες ηλικίας περίπου 40 και 60 χρόνων αντίστοιχα, αφού κάποιοι τις είδαν αλλά δεν υποψιάστηκαν αρχικά τι συμβαίνει, έριξαν τις φέτες με το ζαμπόν, που βλέπετε στις φωτογραφίες, μέσα στις οποίες είχαν τυλίξει δηλητήριο και τις είχαν σταθεροποιήσει με οδοντογλυφίδες.

Κουτάβια και σκυλιά όλων των ηλικιών ενδεχομένως και γατιά εξολοθρεύτηκαν στις 18 και στις 19 Φεβρουαρίου. Νεκρά ζώα εντοπίστηκαν και στο λιμάνι στην περιοχή της μαρίνας.

Οι φωτογραφίες με τα νεκρά ζώα διάσπαρτα στην πόλη είναι σοκαριστικές. Η Αστυνομία που κλήθηκε από τους φιλόζωους κατέγραψε το συμβάν και τώρα όλοι επιδιώκουν να εντοπίσουν τις γυναίκες που άφησαν το δηλητηριασμένο ζαμπόν.

Αν μένετε στην περιοχή και είδατε τι συνέβη καλέστε στο τηλέφωνο: 6979303232, προκειμένου να βοηθήσετε εκείνους που πασχίζουν για τη σωτηρία των ζώων, να οδηγήσουν στη δικαιοσύνη τους δράστες.

zoosos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.