Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Δεν έχει ξαναγίνει ΠΟΤΕ!!!


Μια μοναδική ενέργεια διέπραξε ο άλλοτε ιδιοκτήτης του "Caponso" και ο νυν ιδιοκτήτης του φούρνου του χωριού μας, Σωτήρης Καπώνης! Πρόσφατα, ο κ. Καπώνης άνοιξε φούρνο στο Μεσολόγγι στις Δάφνες και θεώρησε σωστό στην ημέρα του πανηγυριού στο Μεσολόγγι να κεράσει όλες τις παρέες με τους ζουρνάδες δωρεάν παραδοσιακή ριβανί. 

Στο Μεσολόγγι όλοι μείνανε έκπληκτοι μετά από την ενέργεια του συγχωριανού μας και χαρακτηριστικά σχολίαζαν πως δεν έχει ξαναγίνει ποτέ! Υποστήριζαν πως τα προηγούμενα χρόνια κανένα  ζαχαροπλαστείο δεν έκανε ανάλογη πράξη, αφού ποτέ δεν κέρασαν το παραμικρό. 

Παρ΄ όλα αυτά, ο νέος φούρνος προσέλκυσε όλα τα μεσολογγίτικα βλέμματα με αυτή την κίνηση και αν μη τι άλλο ήταν μια καταπληκτική διαφήμιση για το αρτοποιείο-ζαχαροπλαστείο. Ο πρόεδρος των αρματομένων της Ιεράς Πόλεως επιβράβευσε τον κ. Καπώνη και επισήμανε πως αυτή η πράξη θα δημοσιευθεί στα τοπικά Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης ως ένδειξη ευγνωμοσύνης!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.