Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΕΝΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗΣ«τσάρος»στο Πεντάγωνο....!!!!



Νέο «τσάρο» επί των οικονομικών τουΠενταγώνου τοποθέτησε ο Π. Μπεγλίτης αμέσως μόλις κάθισε στην καρέκλα του υπουργού Εθνικής Αμυνας.
Πρόκειται για τον υποστράτηγο Γιάννη Μπούρο (φωτογραφία), ο οποίος θα ελέγχει τους προϋπολογισμούς των Γενικών Επιτελείων και θα έρχεται σε επαφή με τους ελεγκτές της τρόικας...
Η απόφαση για την απομάκρυνση του υποπτέραρχου Ευ. Λάτσιου, που κρατούσε το "πορτοφόλι" του Πενταγώνου από το 2004, προφανώς εντάσσεται στην προσπάθεια της νέας πολιτικής ηγεσίας για περαιτέρω περιστολή των λειτουργικών δαπανών στον χώρο της Άμυνας.
Πηγή: Εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ»

(* Ο Υποστράτηγος Γιάννης Μπούρος κατάγεται από την Σταμνά Μεσολογγίου και διετέλεσε για πολλά χρόνια Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μεσολογγιτών)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.