Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

iPad ΜΟΝΟ με 32 δολάρια...!!!!

<%= CmtFramework.Web.Portal.CurrentArticle.Title %>

Κι, όμως, το πρώτο iPad για τους φτωχούς αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2012 και θα κοστίζει μόνο 32 δολάρια.

Η εταιρεία του τρίτου πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο αποφάσισε να «δώσει τα ψηφιακά του φώτα» και στους φτωχούς χρήστες του Διαδικτύου και τους λάτρεις της τεχνολογίας.

Ο Ινδός ιδιοκτήτης της εταιρείας Wipro, νούμερο 36 στη λίστα του περιοδικού «Forbes», θα κυκλοφορήσει το νέο gadget, το οποίο, ήδη, σχεδιάζουν τριάντα ειδικοί με σκοπό να «χτυπήσουν» το αντίστοιχο προϊόν της εταιρείας Apple με κόστος 499 δολάρια.

Στο σημείο αυτό πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Πρέμχι – ιδιοκτήτης της εταιρείας – φημολογείται πως είναι, ιδιαίτερα, τσιγκούνης με τον εαυτό του, κάτι που, ίσως, είναι το κλειδί της πολύ επιτυχημένης εταιρείας του (σε τζίρο) ανά τον κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.