Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Στη Νέα Σμύρνη ο Κουτρούλης!


Στην Νέα Σμύρνη παρευρέθηκε πρόσφατα ο συγχωριανός μας Δημήτριος Κουτρούλης, όπου λαμβάνει μέρος σε διοργανώσεις παλαιμάχων και προπονητών. Ο γνωστός ως, "Μπεμπέτο", στα 46 του δεν έχει ξεχάσει την αγάπη για την...στρογγυλή θεά. Όταν ενημερωθεί για κάποιο προγραμματισμένο αγώνα, αναβάλει όλες τις υποχρεώσεις του για ένα από τα τελευταία ραντεβού με την μπάλα.

Ο πρώην παίκτης του ΑΟ Πενταλόφου, του Άρη Αιτωλικού, του Όμηρου Νεοχωρίου, του Τρίκαρδου αλλά και της ΑΕ Μεσολογγίου, πλέον, ασχολείται με την προπονητική και δεν χάνει την ευκαιρία να παρευρεθεί στους αγώνες που απαρτίζουν παλαίμαχοι του ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης παρευρέθηκαν κι άλλα εξίσου διακεκριμένα πρόσωπα του χώρου από τα μέρη μας. Πρόκειται για τον Γιώργο Ασπρογέρακα και τον Γιώργο Ζήκο που κι αυτοί είναι πιστοί στα τελευταία (ποδοσφαιρικά) ραντεβού... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.