Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Σε μοναστήρι στο Άγιον Όρος ο Κώστας Πάσσαρης!

<%= CmtFramework.Web.Portal.CurrentArticle.Title %>

Για άλλη μια φορά ο Κώστας Πάσσαρης προκαλεί ζητώντας αυτή τη φορά όχι την έκδοσή του στην Ελλάδα, αλλά να … μονάσει και μάλιστα σε μονή του Αγίου Όρους.

Όπως αναφέρει το εβδομαδιαίο περιοδικό ciao, ο Κώστας Πάσσαρης, που βρίσκεται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στη Ρουμανία μετά από σειρά κακουργημάτων που έχει διαπράξει σε Ελλάδα και Ρουμανία, δείχνει τώρα σημάδια μεταμέλειας.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Πάσσαρης επιθυμεί να ακολουθήσει το δύσβατο δρόμο του Θεού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον πνευματικό του, αρχιμανδρίτη Γεβράσιο Ιωάννη Ραπτόπουλο, ο βαρυποινίτης δείχνει να έχει μετανοήσει πλήρως και διαβάζει διαρκώς εκκλησιαστικά βιβλία στο κελί του, ενώ εκφράζει τη διακαή επιθυμία του να μονάσει στο Άγιο Όρος.

Όπως ισχυρίζεται ο αρχιμανδρίτης, ο πάλαι ποτέ αδίστακτος δολοφόνος Κώστας Πάσαρης, από την ώρα που θα ξυπνήσει, μέχρι την ώρα που θα κοιμηθεί, διαβάζει όλες τις προσευχές, ενώ στις τρεις τα ξημερώματα σηκώνεται προκειμένου να προσευχηθεί, κρατώντας το κομποσκοίνι του.

1 σχόλιο:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.