Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Έξαρση των κρουσμάτων παραβατικότητας στην περιοχή του Αιτωλικού

Ερώτηση του Νίκου Τσούκαλη στη Βουλή


Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια οι κάτοικοι του Αιτωλικού και της ευρύτερης περιοχής, εξ αιτίας της έξαρσης της παραβατικότητας που αποδίδεται σε μερίδα Ελλήνων Ρομά που ζουν στην περιοχή, φέρνει με ερώτησή του στη βουλή ο βουλευτής Αχαΐας της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκος Τσούκαλης. Ο κ. Τσούκαλης με αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια κατά τη διάρκεια σύσκεψης, με θέμα την καταπολέμηση της παραβατικότητας, στο (πρώην) Δημαρχείο Αιτωλικού, αναφέρει πως η κατάσταση στην πόλη έχει λάβει τη μορφή «εμφύλιας σύρραξης» και εκφράζονται φόβοι για περαιτέρω επιδείνωση, εάν δεν επέλθει κοινωνική ηρεμία.
Ο βουλευτής ερωτά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη τι μέτρα προτίθεται να λάβει για την αντιμετώπιση της κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή του Αιτωλικού, εξ αιτίας  της παραβατικής συμπεριφοράς μερίδας Ελλήνων Ρομά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.