Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Σπάνε όλα τα ρεκόρ στο Αγρίνιο!



Η… τρέλα των οπαδών του Παναιτωλικού για την ομάδα τους δεν έχει όρια, καθώς με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι η πώληση των διαρκείας ξεπέρασε τις 3.000 κάρτες!
Συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης τα διαρκείας ξεπέρασαν τα 2.600 και συνυπολογίζοντας και αυτά που διαθέτουν οι σύνδεσμοι σε Αγρίνιο και Αθήνα γίνεται κατανοητό ότι… σπάει το φράγμα των 3.000! Κι όλα αυτά, ενώ στα μεταγραφικά παρατηρείται η απόλυτη νηνεμία, καθώς πλην του Δημήτρη Κουτρουμάνου δεν έχει αποκτηθεί άλλος παίκτης.
Τέλος υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή (17/6) λήγει η προθεσμία στην οποία οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας έχουν δικαίωμα ανανέωσης των θέσεων που κατείχαν κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.