Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΡΟΖ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΥΜΑΡΧΕΙΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Οι τελευταίοι λογαριασμοί τηλεφώνου που ήρθαν στο πρώην δήμο Αιτωλικού, έκρυβαν μια μεγάλη δυσάρεστη έκπληξη για τους διοικούντες τον Δήμο. Το τηλέφωνο που εξυπηρετεί τη τεχνική υπηρεσία στο Αιτωλικό, είχε ένα τεράστιο ποσό οφειλής τηλεφωνικών τελών, που ανέρχεται σε... δύο χιλιάδεςεπτακόσια ευρώ (2.700,00) τη στιγμή που οι προηγούμενοι λογαριασμοί δεν ξεπερνούσαν τα 50 - 70 ευρώ...
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Μεσολογγίου ζήτησε και πήρε ανάλυση του λογαριασμού από τον ΟΤΕ, όπου βρήκε ότι κάποιος μερακλής υπάλληλος καλούσε ροζ τηλεφωνικές γραμμές επανειλημμένα και μάλιστα όχι μια αλλά τρεις διαφορετικές.
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα του γεγονότος από τον Αντιδήμαρχο Πάνο Νούλα ενώ γνώστης του θέματος από την πρώτη στιγμή είναι και Δήμαρχος Π Κατσούλης.
Το έργο της έρευνας δεν είναι και τόσο δύσκολο καθότι υπάρχει υπεύθυνος υπάλληλος για το συγκεκριμένο κτίριο που έχει τα κλειδιά, τα άτομα που μπαινόβγαιναν στο συγκεκριμένο κτίριο είναι ελάχιστα, αλλά και η ανάλυση του ΟΤΕ περιέχει συγκεκριμένες ώρες και ημέρες που έγιναν τα τηλεφωνήματα στις ροζ γραμμές.
Το θέμα θα παραπεμφθεί σε ΕΔΕ και ελπίζουμε να γίνει γνωστό στους δημότες το αποτέλεσμα, μιας και τις κάψες του υπαλλήλου καλούμαστε να τις πληρώσουμε όλοι μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.