Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ-ΠΟΔΟΛΟΒΙΤΣΑ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


Καθημερινά λαμβάνουμε πολλά e-mail για πολλά θέματα,αυτό που έγινε ώμος μετά την κυκλοφορία της νέας εφημερίδας του χωριού δεν είχε προηγούμενό,συγκεκριμένα το άρθρο για την βρύση στην Παναγία φανερωμένη σήκωσε πολλές αντιδράσεις,δεν αναφέρονται πουθενά τα άτομα που εργάστηκαν για να γίνει το έργο πραγματικότητα πάρα μόνο φανταστικά πρόσωπα που δεν έχουν καμία σχέση,τουλάχιστον αυτά λένε τα μηνύματα από αναγνώστες και κατοίκους του χωριού,το pentalofonews έχει επιστρατεύσει τις καλύτερες πηγές του και εντός λίγων ημερών θα αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια,γιατί η εφημερίδα απευθύνετε σε συγκεκριμένα άτομα κάθε φορά??????????
ποιος ο ρόλος της????
γατί σε κάθε μεγάλο γεγονός ξεχνά αυτούς που έφεραν εις πέρας την αποστολή και επιβραβεύει λάθος άτομα???
όλα αυτά θα αποκαλυφθούν εντός ολίγων ημερών...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.