Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Αγνοείται νεαρός άνδρας στο «Κανάλι» του ΑιτωλικούΝεαρός άνδρας περίπου 30 ετών υπήκοος Ρουμανίας αγνοείται από χθες το απόγευμα στο «Κανάλι» του Αιτωλικού.
Ο νεαρός που είχε επισκεφτεί τον γαμπρό του στο Αιτωλικό σε παραλιακό κατάστημα, πήρε μια βάρκα προκειμένου να φτάσει μια ομπρέλα που παράσυρε ο χθεσινός αέρας (που ήταν αρκετά δυνατός)........
Αφού πέρασε αρκετή ώρα και δεν γύριζε ο νεαρός, άρχισαν να τον ψάχνουν οι δικοί του. Τελικά βρέθηκε η βάρκα με την ομπρέλα μέσα, αλλά ο νεαρός δεν φαινόταν πουθενά.
Ειδοποιήθηκε η Λιμενική υπηρεσία Μεσολογγίου που δεν κατάφερε να τον εντοπίσει μέχρι που νύχτωσε.
Από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας της ΕΜΑΚ, όπου μετέχουν ταχύπλοα σκάφη, αυτοδύτες και ένα ελικόπτερο. Μέχρι αυτή την ώρα (11.25) δεν έχει βρεθεί τίποτα.
πηγή:etoliko news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.