Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΝΑΤΟΣ ΝΑΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ..ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΥΦΑΝΟΥΣ

γράφει ο Γιάννης Μοίρας

αγαπητοί αναγνώστες εδώ και μέρες βλέπω και ακούω διάφορα,θα κάνουν οικουμενική κυβέρνηση,θα πάνε σε πρόωρες εκλογές,θα κάνουν ανασχηματισμό και θα ζητήσουν για πολλοστή φορά ψήφο εμπιστοσύνης από την βουλή,θα συμφωνήσει ο Σαμαράς μόνο αν μπει άλλος πρωθυπουργός.....και άλλα πολλά.
εγώ εφ οσων μελέτησα όλα τα ενδεχόμενα και είδα της προτάσεις μερικών- μερικών για το ποιος είναι ο καταλληλότερος για να κυβερνήσει αυτή την χώρα θα πω με την σειρά μου το εξής:
Otto Rehhagel ο πρώην προπονητής της εθνικής Ελλάδος που την οδήγησε το 2004 στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ευρώπης,βέβαια τότε η Ελλάδα είχε τον τίτλο ''ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ''ενω τώρα έχει τον τίτλο ''ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΟ''οπως και να έχει αγαπητοί φίλοι και φίλες είμαι σίγουρος ότι πολύ από εσάς θα δείξετε ποιο πολύ εμπιστοσύνη στον ΟΤΤΟ καθώς είναι ο μόνος που έκανε τους Έλληνες όλου του κόσμου υπερήφανους τα τελευταία χρόνια και δεν μας στοίχισε τίποτα μας έφερε και λεφτά κι αυτό είναι το βασικότερο.
Αν είχα την δύναμη να ακουστό ως την βουλή θα το έστελνα με επιστολή αλλά ποιος θα κάτσει να ακούσει έναν 27χρονο?
ευτυχώς που υπάρχουν τα blog και δόξα τον Θεό οι blogers δεν έχουν σκοπό να κάτσουν σε κάποια από τις 300 θέσεις του ελληνικού κοινοβουλίου.Πιστεύω πως έδωσα μια πολύ καλή ιδέα που κάποιοι ποτέ δεν θα καταλάβουν πως αυτός ο άνθρωπος ήταν ο μόνος εδώ και χρόνια που κατάφερε να κατεβάσει όλους εμάς τότε στους δρόμους μόνο που τότε είχαμε τον τίτλο ΝΙΚΗΤΕΣ ενώ τώρα αυτοί οι 300 μας έχουν δώσει τον τίτλο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ,εμείς πρέπει να δώσουμε την λύση ο απλός ο λαός γιατί ο τίτλος τον παιδιών μας θα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ...!!!

2 σχόλια:

  1. afta eine megale pesta otto kai ta miala sta kagela!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τους μοναδικούς που κάτι πρόσφεραν σ΄ αυτή τη χώρα την τελευταία 10ετία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.