Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Χειροπέδες σε πέντε για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Σε βάρος πατέρα και γιου


Συνελήφθησαν την Πέμπτη 30 Ιουνίου, στην Κατούνα Αγρινίου, από Aστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, πέντε άτομας. Πρόκειται γαι Έλληνες.Οι δυο ηλικίας 28 ετών και οι υπόλοιποι 20, 23 και 29, οι οποίοι κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δυο ημεδαπών (πατέρα - υιό) ηλικίας 48 και 22 ετών αντίστοιχα, σύμφωνα με την αστυνομία.
Ειδικότερα, προχθές και νωρίς το πρωί, ο 23χρονος κατά τη διάρκεια τοπικής πανήγυρης στη περιοχή Κονοπίνα Βόνιτσας, όπου βρισκόταν μαζί με τους υπόλοιπους δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία, πλησίασε και πυροβόλησε, πιθανόν με περίστροφο, τους παθόντες προκαλώντας το σοβαρό τραυματισμό του 48χρονου πατέρα και το ελαφρύ τραυματισμό του γιουτου.
Και οι δύο μετεφέρθησαν στο Γ.Ν.Ν. Αγρινίου από όπου ο 22χρονος, μετά την παροχή πρώτων βοηθειών εξήλθε, ενώ ο 48χρονος διεκομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων « Γ. Χατζηκωστα », όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
Όπως αναφέρει η αστυνομία, κατόπιν καταγγελίας του 22χρονου παθόντα, ο 23χρονος συλληφθείς, πυροβόλησε αυτούς, παρακινούμενος από τους υπόλοιπους δράστες, οι οποίοι βρίσκονταν μαζί του στη τοπική πανήγυρη.Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας προέβησαν σε άμεσες αναζητήσεις, με αποτέλεσμα οι τέσσερις συνεργοί να συλληφθούν το πρωί της ίδιας ημέρας, ενώ ο 23χρονος τον οποίον και αναζητούσαν, παραδόθηκε το ίδιο βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα Κατουνας και συνελήφθη.
Οι συλληφθέντες,οδηγήθηκαν στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου και κρατούνται προκειμένου απολογηθούν ενώπιον του Ανακριτή Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.