Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Φορτηγό καρφώθηκε μέσα σε σπίτι / Νεκρός ο οδηγός

- Πάνω στο τιμόνι άφησε την τελευταία του πνοή στο ύψος του Περιθωρίου

- Μάχη από τους πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό του από τα συντρίμμια



Ένας ακόμη άνθρωπος άφησε την τελευταία του πνοή στην εθνική «καρμανιόλα» Αντιρρίου Ιωαννίνων, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο ύψους του Περιθωρίου.
Ένα φορτηγό ρυμουλκό μετά ρυμουλκουμένου που είχε κατεύθυνση από Αντίρριο προς Μεσολόγγι, μπήκε κυριολεκτικά μέσα σε ένα σπίτι, το οποίο βρίσκεται επί της εθνική οδού. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και στη συνέχεια έπεσε πάνω στην μονοκατοικία, την οποία γκρέμισε, αφού πρώτα παρέσυρε και τη μάντρα της αυλής, αφήνοντας την τελευταία του πνοή πάνω στο τιμόνι.
Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της τροχαίας και δύο πυροσβεστικά οχήματα με διασώστες της πυροσβεστικής, προκειμένου να βγάλουν τον οδηγό, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί στα συντρίμμια.
Οι ένοικοι του σπιτιού πάντως είχαν άγιο, καθώς έλειπαν από το σπίτι, δεδομένου ότι, όπως είπαν οι γείτονες, το χρησιμοποιούν ως εξοχική κατοικία. Ζημιές όμως έπαθε το αυτοκίνητο της οικογένειας, το οποίο βρισκόταν στο γκαράζ. Η δύναμη με την οποία έπεσε το φορτηγό πάνω στο σπίτι ήταν τόσο μεγάλη που στο μεταξύ είχε παρασύρει και είχε κόψει στα δυο και τις κολώνες της ΔΕΗ.
Ο απεγκλωβισμός του οδηγού ήταν μια δύσκολη υπόθεση, αφού χρειάστηκε η συνδρομή ενός εκσκαφικού μηχανήματος που βρισκόταν εκεί κοντά, για να τραβήξει το φορτηγό από το σπίτι. Αφού έγινε αυτό, οι πυροσβέστες έκοψαν τις λαμαρίνες για να βγάλουν το νεκρό οδηγό από την καμπίνα του αυτοκινήτου, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και από εκεί στο Ρίο για να διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή, που θα δείξει και τα αίτια του θανάτου και αν αυτός οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Πάντως ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα και η αστυνομία παίρνει τις μαρτυρίες των γειτόνων και των περαστικών για να διαπιστώσει τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.

 :ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

http://www.aixmi-news.gr/index.php/epikairotita/messolonghi/5698-2011-07-12-11-11-43

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.