Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Έφοδος για ποτά "μπόμπες" σε μπαρ στο Αγρίνιο

Αγρίνιο: Έφοδος για ποτά "μπόμπες" σε μπαρ  Απο άνδρες του Γενικού ΧημείουΑπο άνδρες του Γενικού Χημείου


Ήταν περί τις 3 τα ξημερώματα χθες, όταν στα club του Αγρινίου στην Εθνική Οδό, τα βλέμματα των θαμώνων έπεφταν σε μια ομάδα καλοντυμένων κυρίων, που κρατούσαν χαρτοφύλακες ψάχνοντας εναγωνίως για κάτι. Αμέσως επικράτησε αναστάτωση, με τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό να βρίσκονται σε συνεχή κινητικότητα.
Άπαντες έκαναν λόγο για έλεγχο του ΣΔΟΕ, μιας και τις τελευταίες ημέρες έχουν ενταθεί σε όλη την επικράτεια. Τελικά, τα εν λόγω άτομα αποχώρησαν κρατώντας ανά χείρας ο καθένας και από κάποιο αλκοολούχου ποτό, γεγονός που προξένησε ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη.
Τελικά, όπως ενημερωθήκαμε, επρόκειτο για έλεγχο από το χημείο του κράτους, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν και πόσο τα ποτά που προσφέρονται στους πελάτες είναι κατάλληλα προς κατανάλωση. Πάντως, σύμφωνα και με όσα μας δήλωσε από την πλευρά του ιδιοκτήτης μαγαζιού, είναι ένας έλεγχος που και οι ίδιοι πολλές φορές επιθυμούν, διότι μπορεί να τύχει εν αγνοία τους να σερβίρουν νοθευμένα ποτά που τους πουλούν οι προμηθευτές. Σε κάθε περίπτωση τα αποτελέσματα του δειγματοληπτικού ελέγχου θα αποφανθούν είτε για την καταλληλότητα των ποτών, είτε θα δείξουν τον δρόμο των ευθυνών προς τους ιθύνοντες, ήτοι τους ιδιοκτήτες των μαγαζιών ή της κάβας.
πηγή:newsbest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.