Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

e-Συμμαχία Γιγάντων

<%= CmtFramework.Web.Portal.CurrentArticle.Title %>

Κραταιές συμμαχίες σε μια σκληρή κούρσα ανταγωνισμού με... πεδίο μάχης το διαδίκτυο.

Η Facebook Inc., η μεγαλύτερη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ενώνει τις δυνάμεις της με τη Skype Technologies SA προσφέροντας δωρεάν βίντεο-κλήσεις στους πελάτες της.

Πρόκειται για μια συμμαχία των μεγάλων δυνάμεων του διαδικτύου σε μια προσπάθεια να κερδίσουν το παιχνίδι του ανταγωνισμού με τον έτερο e-Γίγαντα, τη Google Inc.

Η Facebook έχει περίπου 750 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο ενώ η χρυσή συμμαχία με τη Skype υπολογίζεται να ανέλθει στα 8,5 δισ. δολάρια.

Την περασμένη εβδομάδα η Google είχε παρουσιάσει μια εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης με υπηρεσίες βίντεο-κλήσεων και η Facebook απάντησε δυναμικά μην αφήνοντας το χρόνο να περάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.