Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΜΑΡΙΑ ΑΥΤΙΑ-ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΑΣ

 Γράφει ο Γιάννης Μοίρας
Μπορεί να έχει γεννηθεί στην Αθήνα από πατερα Πειραιώτη και μανα Πενταλοφιωτισσα αλλά φρόντισε απο πολύ μικρή να δείξει σε όλους μας την αγάπη και την λατρεία για το χωριό,απο πιτσιρικα η Μαρία δεν συστηνόταν σαν Μαρία Αυτιά αλλά στην κλασική ερώτηση των Πενταλοφιωτων <<ΤΙ ΝΟΥΣ ΕΙΣΗ ΣΥ ΚΑΜΑΡΙΜ???>> απαντούσε πάντα με υπερηφάνεια:
''ΕΙΜΑΙ ΑΓΓΟΝΑ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΛΕΝΑΣ''...
Τον χειμώνα η Μαρία έμενε στην Αθήνα αλλά στης περισσότερες γιορτές και όλο το καλοκαίρι ερχόταν στο χωριό σφαίρα,ένα πολύ αγαπητό παιδί σε όλο το χωριό,εγώ που την ξέρω απο μικρός έχω να πω μόνο 2 λέξεις:ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ....!!!
Νομίζω ότι τα παρακάτω τα ξέρετε όλοι.
Ενα καλοκαίρι που είχαμε παει πάνω στον Μιχοπουλο στο πανηγύρι ο Περπινιαδης την σήκωσε να τραγουδήσει,όσοι ήταν εκεί έπαθαν πλάκα,και τα υπόλοιπα είναι γνωστά σε όλους.
Σε όλα τα δημοτικά πανηγύρια του καλοκαιριού το Μαρακι δίνει το παρών πλάι σε πολύ μεγάλους καλλιτέχνες σε όλη την Ελλάδα και το χειμώνα εμφανίζεται σε μεγάλα κέντρα της πρωτεύουσας .
Έχει κυκλοφορήσει 3 CD που έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία...
Ευχόμαστε στην Μαρία
ολόψυχα καλή επιτυχία σε ότι και να κάνει και να συνεχίσει να λέει ότι είναι απο την Πεντάλοφο....!!!
ΜΑΡΙΑ ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ
http://youtu.be/nk3NecKhHiI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.