Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Facebook phone από τη Vodafone

<%= CmtFramework.Web.Portal.CurrentArticle.Title %>


Το Vodafone 555 Blue αναπτύχθηκε από τον Όμιλο Vodafone σε συνεργασία με το Facebook, για να προσφέρει όλες τις αγαπημένες λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης, από τα status updates μέχρι τα posts και το photo sharing στα χέρια εκατομμυρίων ανθρώπων.

Vodafone 555 Blue Facebook
Λειτουργικό σύστημα: Δικό της, της Vodafone
Οθόνη: 2,4 ιντσών, 320×240 pixels, 262k χρώματα
Πληκτρολόγιο Πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY
Bluetooth, FM Radio, MP3 player
Κάμερα: 2 Megapixel, LED flash
Εσωτερική μνήμη: 40ΜΒ
Κάρτες μνήμης: micro SD (έως και 16GB)
Google Talk, Facebook Chat, ichat, AIM, Email
Διαστάσεις: 110×61.1×12 χλστ.

Το Vodafone 555 Blue παρέχει:
• Δυνατότητα άμεσης χρήσης Facebook: Το Facebook είναι ενσωματωμένο στις λειτουργίες της συσκευής και έτοιμο για χρήση από την πρώτη στιγμή ενεργοποίησης του κινητού.
• Εμφάνιση όλων των τύπων μηνυμάτων σε μία οθόνη: τα μηνύματα του Facebook εμφανίζονται στα εισερχόμενα της συσκευής, μαζί με τα SMS και τα email.
• Photo sharing με το πάτημα ενός πλήκτρου: δυνατότητα κοινοποίησης φωτογραφιών σε φίλους και επαφές μέσω Facebook με το πάτημα ενός πλήκτρου.
• Αυτόματος συγχρονισμός των Facebook επαφών: τα προφίλ των φίλων στο Facebook συγχρονίζονται αυτόματα και πανεύκολα στον κατάλογο επαφών του Vodafone 555 Blue.
• Συνεχή ανανέωση περιεχομένου: το Vodafone 555 Blue ανανεώνει συνεχώς το περιεχόμενο στην αρχική σελίδα της συσκευής, ώστε να κρατάει το χρήστη ενήμερο για ό,τι συμβαίνει στο Facebook, κάθε στιγμή.
• Tα πάντα με το πάτημα του Facebook πλήκτρου: το Vodafone 555 Blue διαθέτει ειδικό πλήκτρο «F» του Facebook, το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί για μία σειρά λειτουργιών, όπως άμεση κοινοποίηση status update, photo sharing ή posts.
• Ειδικά σχεδιασμένη συσκευή για mobile messaging: η οθόνη 2.4 ιντσών, το οπτικό trackpad και το πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY είναι ιδανικά για SMS, chatting και status updates.

Επιπλέον, το Vodafone 555 Blue διαθέτει web browser, Opera Mini 5, για γρήγορη πλοήγηση στο Internet.

To Vodafone 555 Blue θα είναι διαθέσιμο το φθινόπωρο.

Πηγή: www.techblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.