Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Στο Μεσολόγγι ποδόσφαιρο παίζουν και οι γυναίκες!

Στο Μεσολόγγι ποδόσφαιρο παίζουν και οι γυναίκες! Δημιουργήθηκε ομάδα ποδοσφαίρου γυναικώνΔημιουργήθηκε ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών

Πριν λίγους μήνες μια παρέα από κοπέλες από το Μεσολόγγι που λατρεύουν το ποδόσφαιρο είχαν μια καταπληκτική ιδέα, να δημιουργήσουν μια γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου στην πόλη του Μεσολογγίου.
Έτσι πριν λίγες ημέρες γεννήθηκε η γυναικεία ομάδα ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008, που ανήκει στην Ακαδημία της Α.Ε. Μεσολογγίου.
Με την βοήθεια ανθρώπων του χώρου του ποδοσφαίρου της περιοχής μας και κυρίως του γεν. γραμματέα της ΑΕΜ Κατσαγάνη Βασ., του προπονητή του ΓΟΜ Γιάν. Γουλή, του υπευθύνου της Ακαδημίας ΑΕΜ Κουφό Χ. και του ταμία της Ακαδημίας ΑΕΜ Κιρκινέζου Χαρ.και την αμέριστη στήριξη του πρόεδρου της ΑΕΜ Βισβίκη Διον. και του υπόλοιπου Δ/Σ, ενώ ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνουμε στον πρόεδρο της ΕΠΣΝΑ Παπαχρήστου Τάκη για την σημαντική του βοήθεια για την ενεργοποίηση της ομάδος στην ΕΠΟ.
Η ομάδα με σημαντική βοήθεια από τις δύο αρχηγούς Καραμανοπούλου Σ.-Πρασσά Χ. τόσο σε θέματα χορηγιών (τόσο σε αθλητικό υλικό, όπως έκανε ο γνωστός επιχειρηματίας της πόλης μας Παγούρας Γ.,όσο και σε χορηγών για την αφίσα της ομάδος), άρχισε να χτίζεται πάνω σε σωστές βάσεις και να προσελκύσει πολλά κορίτσια της περιοχής μας που αγαπούν το άθλημα του ποδοσφαίρου.
Την φετινή αγωνιστική περίοδο η γυναικεία ομάδα αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.
Ήδη το ρόστερ αποτελείται από 20-22 κοπέλες μεταξύ 14-31 χρονών.
Την σεζόν που μας πέρασε η ομάδα έδωσε και 5 φιλικά παιχνίδια που ήταν όλα νικηφόρα (Ακ.Ευηνοχωρίου 9-0, Παναρκαδικός Ζακύνθου 5-0, Ικαρος Πετρωτου Πατρών 2-1 στο Ενωσιακο και με το ίδιο σκορ στην Πάτρα και 2-0 στην Άρτα την τοπική ομάδα) άρα για τα δεδομένα νεοσύστατης ομάδας τα πήγανε πολύ καλά.
Η ανταπόκριση του κόσμου στο νέο εγχείρημα της γυναικείας ομάδας είναι μεγάλη και αναμένεται μεγαλύτερη τον Οκτώβριο που θα ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες.
Ήδη η ομάδα έκανε και τις πρώτες μεταγραφές αφού απέκτησε την Σούλα Παρ. [Εργοτέλη], Πρασσά Χ. [Βόλος], Ζαμπατιώτη Χ. [Οδ.Γλυφάδας] και τις Καραμανοπούλου Σ., Τραυλού Α., Τραυλού Ε.,Κάππα Ε. και Καλπογιαννάκη [Αχελώο Ν.]. Σε λίγες ημέρες ξεκινάει την προετοιμασία η ομάδα και καλεί όποια κοπέλα θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο να έρθει στο Μεσολόγγι 2008.

Πηγή: mesologgisport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.