Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Τι κάνει σήμερα ο «Κατ Μαν»;

Τι κάνει σήμερα ο «Κατ Μαν»; Ζει στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας

Ζει στο Νεοχώρι

Έμεινε στο «καλλιτεχνικό στερέωμα» της -αμφιβόλου ποιότητας- TV με το ψευδώνυμο «Κατ Μαν».  Ο κατά κόσμο Νίκος Κατέλης επί μια πενταετία σχεδόν, μονοπωλούσε το «ενδιαφέρον» του κοινού, με την αθωότητα, τον ίσως υπέρμετρο αυθορμητισμό του και την πληθωρική παρουσία του.
Όλα τα παραπάνω, έγιναν φυσικά αντικείμενο εξοντωτικής εκμετάλλευσης, ενώ κάπου εκεί στο απόγειο της καριέρας του, προέκυψε ζήτημα από κάποιους ανησυχούντες, για την υπέρμετρη προβολή των ατόμων με ιδιαίτερες ευαισθησίες…

Φυσικά το φαινόμενο «Κατ Μαν» (όπως και κάθε φαινόμενο) έκανε τον κύκλο του, δίνοντας τη θέση σε άλλους «αστέρες» που γεννήθηκαν κάτω από τις ίδιες συνθήκες.
Σήμερα ο Νίκος Κατέλης ζει στην γενέτειρά του το Νεοχώρι Οινιάδων του δήμου Μεσολογγίου, παραδομένος στα προβλήματα μιας σκληρής πραγματικότητας που προέκυψε γι αυτόν αμέσως μετά από το σβήσιμο των προβολέων στα τηλεοπτικά πλατό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr διαμένει μαζί με την υπερήλικη μητέρα του σ’  ένα μικρό και υποτυπώδες σπίτι, ενώ στο πενιχρό του εισόδημα συμπεριλαμβάνονται 100 ευρώ μηνιαία, ποσό που όπως λένε οι συντοπίτες του το στέλνουν ως «χαρτζιλίκι» πρώην συνεργάτες του για τις υπηρεσίες που προσέφερε στον λαμπερό κόσμο της show bizz…
Ο ίδιος δε, δεν θυμίζει σε τίποτε τον πάλαι ποτέ τηλεοπτικό αστέρα, ενώ επίσης όπως λέγεται αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.
Κανείς δεν γνωρίζει πόσα χρήματα του αναλογούσαν και πόσα έλαβε. Προφανώς όχι πολλά.
Ο τηλεοπτικός «κανιβαλισμός» φυσικά από την εποχή του έως σήμερα ποτέ δεν σταμάτησε, αντίθετα δε προσέφερε νέα «φαινόμενα» σε μια αρένα όπου όλα επιτρέπονται…

Πηγή: agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.