Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Αυτή είναι η γυναίκα με το ωραιότερο πρόσωπο στον πλανήτη! [photo]

Η 18χρονη Αγγλίδα φοιτήτρια Florence Colgate διαθέτει το πρόσωπο με…

τις ιδανικότερες, σύμφωνα με τα μαθηματικά, αναλογίες στον πλανήτη.

«Μεγάλα μάτια, ψηλά ζυγωματικά και παχιά χείλη είναι οι βασικές συνιστώσες ενός όμορφου προσώπου. 
Και η Florence τα διαθέτει», υποστηρίζει η ερευνήτρια Κάρμεν Λεφέβρ του πανεπιστημίου του St. Andrews. Ακόμη η πανέμορφη βρετανίδα διαθέτει και την ιδανική απόσταση μεταξύ του στόματος, των ματιών, του πηγουνιού και του μετώπου. Σύμφωνα με τις επιστημονικές έρευνες, αυτή η αναλογία πρέπει να είναι 46%. Και η Florence φτάνει το 44%.

Έτσι για τους παραπάνω λόγους η νεαρή κοπέλα κέρδισε στον πρωτότυπο διαγωνισμό Lorraine-Naked, που διοργανώθηκε από την ομώνυμη εταιρία καλλυντικών.

Οι διαγωνιζόμενες παρουσιάζοντα για να μετρηθούν από τους επιστήμονες χωρίς make up, ενώ δεν γίνονταν δεκτές κοπέλες που είχαν κάνει κάποια πλαστική επέμβαση.

Η Florence εργάζεται -παράλληλα με τις σπουδές της σε Διοίκηση επιχειρήσεων- ως σερβιτόρα σε μαγαζί fish and chips…
πηγή:mychannel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.