Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα αστυνομική επιχείρηση στην Δυτική Ελλάδα

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης που έγινε και στους τρείς νομούς, ελέχθησαν 1.184 άτομα και 858 οχήματα.  Συνελήφθησαν συνολικά 28 άτομα, ενώ προσήχθησαν 92
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε την 7-8/9/2012, το βράδυ, άλλη μία ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας, που οργανώθηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί και από τις τέσσερις υφιστάμενες Αστυνομικές Διευθύνσεις (Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλίας και Ακαρνανίας).


Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, ελέχθησαν συνολικά χίλια εκατόν ογδόντα τέσσερα άτομα (1.184) και οκτακόσια πενήντα επτά (857) οχήματα. Επίσης προσήχθησαν ενενήντα δυο (92) άτομα, ενώ συνελήφθησαν εικοσιοκτώ (28).

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν διακόσιες ενενήντα πέντε (295) παραβάσεις από τις οποίες οι διακόσιες είκοσι επτά (227) αφορούσαν παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους αρμοδίους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.
Οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν καθότι είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και την καταστολή της εγκληματικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.