Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Oι βαρύτεροι άνθρωποι στον κόσμο (FOTO)

Δείτε μερικές από τις περιπτώσεις των βαρύτερων ανθρώπων στην ιστορία…

                                                                                                               
Οι βαρύτεροι άνθρωποι στον κόσμο! (3)
Είναι σε όλους γνωστό ότι η παχυσαρκία δεν είναι τρόπος ζωής,καθώς προκαλεί μια σειρά από προβλήματα υγείας και δυσκολία στο άτομο που πάσχει απ΄αυτή. Συνήθως, μιλώντας για παχυσαρκία έχουμε στο νου μας άτομα που ζυγίζουν πάνω από 100 κιλά…

Και όμως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα κιλά αυτά και η ζωή τους μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Κάποιοι απ΄αυτούς μπήκαν στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες λόγω των τεραστίων διαστάσεών τους.
Δείτε μερικές από τις περιπτώσεις των βαρύτερων ανθρώπων στην ιστορία…

Kenneth Brumley

Οι βαρύτεροι άνθρωποι στον κόσμο! (4)
Ως παιδί ασχολούνταν με τη γυμναστική, έπαιζε ποδόσφαιρο και άλλα αθλήματα και γενικά το βάρος του κινούνται σε φυσιολογικά πλαίσια. Στην ηλικία των 19 ετών σταμάτησε την γυμναστική και τότε άρχισε σταδιακά να παίρνει κιλά. Μάλιστα, κάποια στιγμή έφτασε στο σημείο να ζυγίζει περίπου 468 κιλά, κάτι που τον κατατάσσει στην κατηγορία με τους βαρύτερους ανθρώπους που έχουν καταγραφεί ποτέ. Μετά από 4 χρόνια καθήλωσης στο κρεβάτι τον ανέλαβαν ειδικοί, αφού γκρέμισαν τοίχο τους σπιτιού του για να τον μεταφέρουν. Έχασε 76 κιλά σε 40 μέρες ακολουθώντας μια δίαιτα 1.200 θερμίδων ημερησίως, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε μια σειρά πολύωρων επεμβάσεων. Πλέον είναι 222 κιλά ελαφρύτερος και ικανός να στέκεται όρθιος για λίγα λεπτά.

Rosalie Bradford

Οι βαρύτεροι άνθρωποι στον κόσμο! (6)
Η γυναίκα αυτή έχει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για το μεγαλύτερο βάρος, που κατάφερε ποτέ να χάσει μια γυναίκα. Κάποια στιγμή ξεπέρασε τα 500 κιλά, κάτι που την είχε οδηγήσει να διαπράξει απόπειρα αυτοκτονίας. Η Bradford παιδευόταν με τα κιλά από μικρή ηλικία, γι΄αυτό και υποβλήθηκε σε εγχείρηση, όταν ξεπέρασε τα 100 κιλά. Μετά τη γέννα του γιου της άρχισε να ξαναπαίρνει βάρος, κάτι που την καθήλωσε στο κρεβάτι καταναλώνοντας 15.000(!) θερμίδες ανά μέρα. Κάποια στιγμή πήρε απόφαση να αδυνατίσει και έφτασε να ζυγίζει 100 κιλά.

Robert Earl Hughes

Οι βαρύτεροι άνθρωποι στον κόσμο! (2)
Πέθανε το 1958 και μέχρι τότε θεωρείτο ο βαρύτερος άνθρωπος που έχει καταγραφεί ποτέ. Το βάρος του έφτανε περίπου τα 486 κιλά, ενώ μόλις στην ηλικία των 6 ετών έφτασε τα 92 κιλά! Τελικά πέθανε στα 32 του από ιλαρά. Λέγεται ότι το φέρετρό του είχε το μέγεθος πιάνου…

Patrick Deuel

Οι βαρύτεροι άνθρωποι στον κόσμο! (3)
Ακόμη μια περίπτωση των πιο βαριών ανθρώπων στον κόσμο, αφού ζύγιζε 410 κιλά. Για 7 ολόκληρα χρόνια δεν έφυγε από το σπίτι του, καθώς το ήταν αδύνατο να κουνηθεί. Τελικά, γκρεμίστηκε τοίχος της κρεβατοκάμαρας του για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ειδικό ασθενοφόρο. Μετά από μια γαστρική χειρουργική επέμβαση και αφαίρεση μάζας έχασε 260 κιλά, ενώ στη συνέχεια έχασε περισσότερα. Σήμερα ζυγίζει 193 κιλά.

Michael Hebranko

Οι βαρύτεροι άνθρωποι στον κόσμο! (5)
Ο άντρας αυτός πάσχει από μια ακραία περίπτωση της νοσογόνου παχυσαρκίας. Ζύγιζε 411, αλλά κατάφερε με τη βοήθεια ειδικών να φτάσει στα 90. Πέρασε στο βιβλίο Γκίνες ως η μεγαλύτερη απώλεια βάρους που καταγράφηκε μέχρι και το 1990. Στη συνέχεια έκανε περιοδείες μιλώντας για τις εμπειρίες του, αλλά 7 χρόνια μετά έφτασε τα 453 κιλά!

Walter Hudson

Οι βαρύτεροι άνθρωποι στον κόσμο! (1)
Ήταν η τέταρτη πιο παχύσαρκη γυναίκα που καταγράφηκε ποτέ! Το 1987 έφτασε να ζυγίζει 510 περίπου κιλά! Το γεύμα της περιελάμβανε junk food και 12 ποτήρια σόδα. Σφηνώθηκε στο δωμάτιο της και απεγκλωβίστηκε με ειδική βοήθεια. Τελικά, πέθανε στον ύπνο της ζυγίζοντας 510,29 κιλά…πηγή:otherside.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.