Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Νεαρές τσιγγάνες προσφέρουν σεξ "στα όρθια" για 5 με 10 €

Σε στέκι πληρωμένου σεξ έχουν μετατρέψει την πλατεία Όλγας νεαρές ρομά, που προσεγγίζουν κατά κύριο λόγο ηλικιωμένους διαβάτες προσφέροντας έναντι αμοιβής, ένα στιγμιαίο ερωτικό τετ-τα- τετ!

Ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας «Κόσμος» έγινε και πάλι αδιάψευστος μάρτυρας ενός τέτοιου περιστατικού, που εκτυλίχθηκε πρωί-πρωί και χωρίς απολύτως καμία προκάλυψη, στην οδό Ρήγα Φεραίου.
Όπως φαίνεται από το στιγμιότυπο, η νεαρή αντιλαμβάνεται ότι έχει συλληφθεί στο φωτογραφικό καρέ και λίγο αργότερα κινείται απειλητικά εναντίον του δημοσιογράφου του «Κ», που έχει καταγράψει το γεγονός!
Οι αθίγγανες στήνουν καρτέρι στις εισόδους πολυκατοικιών και απλώνουν τα δίχτυα τους σε διερχόμενους πολίτες μεγάλης ηλικίας, τους οποίους επιχειρούν να τους δελεάσουν με την προσφορά σύντομης ερωτικής ικανοποίησης και μάλιστα στα ...όρθια!
Συνήθως το οικονομικό παζάρι ξεκινάει από τα 10 ευρώ, για να «κλείσει» γύρω στα 5 ευρώ, ενώ η ερωτική συνεύρεση πραγματοποιείται στις εισόδους, τα υπόγεια και στους ανελκυστήρες των κτιρίων.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι συγκεκριμένες πολυκατοικίες περιμετρικά της πλ. Όλγας και ιδίως στο κάτω μέρος της που οι θύρες τους παραμένουν ανοικτές καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, έχουν μετατραπεί σε πιάτσες αυτών των αθίγγανων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.