Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΦΙΠΠΩΝ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ....ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ...!!!

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΦΙΠΩΝ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Κ ΩΡΑ 10:00 ΠΜ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΚΛΗΣΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ...ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 8:00 ΜΜ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΦΙΠΠΩΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ Κ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 10:00 ΜΜ 8Α ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΖΟΥΡΝΑΔΕΣ Κ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΩ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ....ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..
Μπείτε κι εσείς στην σελίδα μας στο FACEBBOK:http://www.facebook.com/groups/238243432867626/
\

1 σχόλιο:

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟ Η ΠΟΔΟΛΟΒΙΤΣΑ ΔΕ ΦΗΜΙΖΟΝΤΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ''ΝΤΑΟΥΛΙΑ'' ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟ ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟ ΚΙ ΑΠΟΓΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ(ΜΟΣΧΟΣ,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ,ΘΩΔΗ Κ.Α)ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ...ΕΞΥΠΕΡΗΤΟΥΝ ΤΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ!!!Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.