Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Η φωτιά έχει κατακάψει εκατοντάδες στρέμματα δασικής έκτασης αλλά και ελαιώνων

Κρανίου τόπος η Γαβρολίμνη Αιτωλοακαρνανίας- Μαίνεται η φωτιά

Κρανίου τόπος η Γαβρολίμνη Αιτωλοακαρνανίας- Μαίνεται η φωτιά  Η φωτιά έχει κατακάψει εκατοντάδες στρέμματα δασικής έκτασης αλλά και ελαιώνων



Σε «κρανίου τόπο» μετατρέπεται το σημερινό απόγευμα ακόμη μια πανέμορφη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας και συγκεκριμένα το βόρειο τμήμα της ΕΟ Αντιρρίου – Ιωαννίνων από τη Γαβρολίμνη έως και τα όρια με το Περιθώρι. Η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς σήμερα το μεσημέρι στο πέρασμά της έχει κατακάψει εκατοντάδες στρέμματα δασικής έκτασης αλλά και ελαιώνων.
Λόγω των δυνατών ανέμων που πνέουν στην περιοχή το έργο της κατάσβεσης είναι πολύ δύσκολο και οι πυροσβέστες επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους να μην επεκταθεί το μέτωπο τόσο στο νότιο τμήμα της εθνικής οδού όσο και προς το Περιθώρι.
Όμως μια ακόμη πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν τις πέντε το απόγευμα στην Περατιά Βόνιτσας κοντά σε κατοικημένη περιοχή και η οποία ευτυχώς έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.Τέλος σε ύφεση βρίσκονται οι μεγάλες πυρκαγιές στο Ξηρόμερο και την Αμφιλοχία, οι οποίες όπως έχουμε αναφέρει έχουν κατακάψει χιλιάδες στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης.
πηγή:bestnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.