Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Νέο υπαίθριο πάρκινγκ από το Δήμο Αγρινίου

Νέο υπαίθριο πάρκινγκ από το Δήμο Αγρινίου Δωρεάν χρήσης για περιορισμένο χρόνο

Δωρεάν χρήσης για περιορισμένο χρόνο


Άλλο ένα υπαίθριο πάρκινγκ αυτοκινήτων παραδόθηκε σε χρήση στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης από το Δήμο Αγρινίου.  Το  νέο δημοτικό πάρκινγκ δωρεάν χρήσης για περιορισμένο χρόνο, βρίσκεται στην περιοχή των παλαιών δημοτικών σφαγείων και η χωρητικότητά του είναι 220 θέσεων.
Με  την ολοκλήρωση αυτού του υπαίθριου  χώρου στάθμευσης και τη λειτουργία των πάρκινγκ στην περιοχή του γηπέδου του Παναιτωλικού και στη διασταύρωση των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Παναγοπούλου ο Δήμος Αγρινίου θέτει στη διάθεση των χρηστών περισσότερες από τετρακόσιες (400) θέσεις στάθμευσης.
Οι  υποδομές αυτές σε συνδυασμό με την εφαρμογή του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης και το δίκτυο δημοτικής συγκοινωνίας εντάσσονται στο πλαίσιο μιας συνολικής πολιτικής της δημοτικής αρχής με στόχο τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών κυκλοφορίας στην πόλη, την αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών.
Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός με αφορμή την ολοκλήρωση του έργου τόνισε τα εξής:
«Είχαμε δεσμευτεί ότι  μια από τις  προτεραιότητες της  Δημοτικής Αρχής θα ήταν να καταστήσουμε το κέντρο της πόλης μας λειτουργικό, ανθρώπινο και προσβάσιμο και στη δέσμευσή μας αυτή ανταποκρινόμαστε με συνέπεια.
Η κατασκευή των  τριών υπαίθριων  πάρκινγκ, η λειτουργία της δημοτικής  συγκοινωνίας και  το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης είναι παρεμβάσεις στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού.
Πλέον οι συνθήκες κυκλοφορίας  για τον πολίτη και τον επισκέπτη  της πόλης είναι 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.