Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Αιτωλικό: Ρομά διέκοπταν τις παραστάσεις των Ψάλτη και Βασιλείου

Αιτωλικό: Ρομά διέκοπταν τις παραστάσεις των Ψάλτη και Βασιλείου



Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Αιτωλικού. Συγκεκριμένα, στις δύο κατά σειρά παραστάσεις με πρωταγωνιστές το Στάθη Ψάλτη την πρώτη μέρα και το Γιώργο Βασιλείου τη δεύτερη, κάποιοι φρόντισαν να επιδείξουν με τον πιο εμφανή τρόπο τα «θεατρόφιλα» συναισθήματά τους.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την προσωπική μαρτυρία θεατών στο agrinionews, κάποιοι Ρομά θέλησαν να παρακολουθήσουν τις δύο επιθεωρήσεις, δίχως να πληρώσουν το προβλεπόμενο αντίτιμο της εισόδου! Έτσι, ενώ οι ηθοποιοί μόλις είχαν ανέβει επί σκηνής, δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν από τον εκκωφαντικό θόρυβο αυτών που σκαρφάλωναν πάνω στα προστατευτικά κυκλειδώματα προσπαθώντας (και καταφέρνοντας εν τέλει) να εισέλθουν τζάμπα στο θέατρο. Παρόλες τις παραινέσεις των πρωταγωνιστών η οχλαγωγία δεν ήταν εύκολο να σταματήσει με αποτέλεσμα να διακόπτεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα η παράσταση…
Mάλιστα κάποια στιγμή ήρθε και ένα περιπολικό της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγαλύτερη ένταση αφού όσοι Ρομά είχαν εισέλθει στο θέατρο τζάμπα έβγαιναν έξω -ενώ η παράσταση βρισκόταν σε εξέλιξη-,  προκειμένου να «συμπαρασταθούν» στους υπόλοιπους που δεν κατόρθωσαν να βρεθούν στις εξέδρες.
Οι ηθοποιοί, όπως ήταν αναμενόμενο, προσπαθούσαν κρατήσουν την ψυχραιμία τους ενώ εξαπέλυαν μύδρους κατά της δημοτικής αρχής, η οποία όπως έλεγαν δεν είχε φροντίσει να περιφρουρήσει σωστά το χώρο για τον οποίο οι υπεύθυνοι των θιάσων της είχαν καταβάλει ένα χρηματικό ποσό για τη χρήση του.
ΠΗΓΗ:bestnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.