Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Σπείρα έκλεβε μοτοσυκλέτες

<%= CmtFramework.Web.Portal.CurrentArticle.Title %>


Τρεις Αλβανοί, ηλικίας 29, 27 και 19 χρόνων, ήταν τα μέλη σπείρας που έκλεβε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, προκειμένου να μεταπωλεί μέρη τους ως ανταλλακτικά. Οι δράστες, που ως έδρα τους είχαν κατάστημα στον Άγιο Παντελεήμονα, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα από αστυνομικούς τις ομάδας ΔΙΑΣ και κατηγορούνται για «διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατά συναυτουργία» και «αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος».

Οι δράστες είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα έκρυβαν τα κλεμμένα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες σε ισόγειο κατάστημα, το οποίο είχαν ενοικιάσει για το σκοπό αυτό. Κατόπιν, προέβαιναν στη διάλυσή τους και στο διαχωρισμό τους σε ανταλλακτικά, τα οποία και μεταπωλούσαν.

Εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: οκτώ σκελετοί μοτοσυκλέτας, τρεις μοτοσυκλέτες, τρεις κινητήρες μοτοσυκλετών, οκτώ πινακίδες κυκλοφορίας μοτοσυκλετών, για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή, δύο άδειες κυκλοφορίας μοτοσυκλέτας, χειρόγραφες σημειώσεις σε δελτίο παραγγελιών όπου αναγράφονταν ανταλλακτικά και μοντέλα μοτοσυκλετών, ένα ασφαλιστήριο δίκυκλης μοτοσυκλέτας, πλήθος εξαρτημάτων, πλήθος εργαλείων, έξι κινητά τηλέφωνα, μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τ.Α. Αγ. Παντελεήμονα.

Οι μοτοσυκλέτες, σκελετοί και κινητήρες κατασχέθηκαν και φυλάσσονται στο Τ.Α. Αγ. Παντελεήμονα προκειμένου να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Πηγή:metroathens

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.