Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΤΟΠΙΚΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ

Από τις αρχές του καλοκαιριού ξεκίνησε μια προσπάθεια από δυο συγχωριανούς μας και συγκεκριμένα από τον Μυρισιώτη  Χάρη και τον Καταπόδη Δημήτριο για την δημιουργία τοπικού ασύρματου δικτύου στο χωριό μας. Έως τα μέσα καλοκαιριού κατάφεραν να καλύψουν από σήμα σχεδόν όλο το χωριό. Το ασύρματο δίκτυο μέχρι στιγμής προσφέρετε για επικοινωνία υπολογιστών μεταξύ τους με σκοπό την κοινή χρήση αρχείων (κείμενα, φωτογραφίες, μουσική, βίντεο) αλλά και για χρήση ιντερνέτ. Μελλοντικές βλέψεις είναι να δημιουργηθεί κεντρικός server για παροχή υπηρεσιών chat, game server. Όποιος συγχωριανός επιθυμεί να ενωθεί με το τοπικό ασύρματο δίκτυο πρέπει να ενημερώσει έναν από τους δυο ανωτέρω αναφερθέντες διαχειριστές του δικτύου έτσι ώστε να του επιτραπεί η πρόσβαση.
πηγή: www.pentalofo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.