Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Γέμισαν κατσαρίδες Μεσολόγγι και Αιτωλικό

Γέμισαν κατσαρίδες Μεσολόγγι και Αιτωλικό Ψεκασμούς στα φρεάτια ξεκινά από Δευτέρα ο Δήμος

Ψεκασμούς στα φρεάτια ξεκινά από Δευτέρα ο ΔήμοςΛόγω των κατάλληλων συνθηκών ανάπτυξης των κατσαρίδων (θερμοκρασία, υγρασία, πολλά φρεάτια) υπάρχει μεγάλος αριθμός κατσαρίδων στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου. Για το λόγο αυτό θα διενεργηθεί ψεκασμός των φρεατίων στην περιοχή του Μεσολογγίου και του Αιτωλικού ο οποίος θα ξεκινήσει την Δευτέρα 8/9/2011 και θα διαρκέσει 7 ημέρες από ειδικούς γεωπόνους.
Σε ανακοίνωσή του ο δήμος Μεσολογγίου αναφέρει τα εξής:
«Παρακαλείται να υπάρχει η σχετική κατανόηση των πολιτών λόγω της αυξημένης εξόδου (που είναι ενδεικτική της αποτελεσματικότητας της εφαρμογής) των κατσαρίδων από τα φρεάτια κατά το διάστημα αυτό.
Να σημειωθεί ότι οι όποιες εφαρμογές θα λάβουν χώρα, αφορούν κοινόχρηστους χώρους, και όχι οικίες και συναφείς εγκαταστάσεις (π.χ. αποθήκες και άλλα κτίσματα). Στις τελευταίες περιπτώσεις, θα πρέπει οι ένοικοι/ιδιοκτήτες να απευθυνθούν σε εξειδικευμένα συνεργεία, τα οποία έχουν σχετική άδεια από το ΥΠΑΑΤ, για την καλύτερη αποτελεσματικότητα της καταπολέμησης των κατσαρίδων.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κ. Βασιλική Στέφου, Γεωπόνο, MSc - Εντομολόγο/Δημοτική Σύμβουλο Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου (τηλ. 6947803683).»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.