Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ 12χρονος έπεσε θύμα επικίνδυνου διαδικτυακού παιχνιδιού

12χρονος έπεσε θύμα επικίνδυνου διαδικτυακού παιχνιδιούΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ

Ένα 12χρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους στην πλάτη από εγκαύματα δευτέρου βαθμού που προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του!

Το ανήλικο αγόρι από το Πίτσμπουργκ έπεσε θύμα του διαδικτυακού παιχνιδιού “Salt & Ice” (αλάτι και πάγος), για το οποίο προειδοποιούν οι γιατροί εδώ και μήνες, καθώς προκαλεί τους "παίκτες" να αντέξουν στον πόνο από το έγκαυμα που δύναται να προκαλέσει η επικίνδυνη ένωση αλατιού και πάγου, για να κερδίσουν!
“Θέλω να μιλήσω στους γονείς! Μιλήστε με τα παιδιά σας και προσέξτε τι σελίδες ανοίγουν στο ίντερνετ. Νομίζουμε ότι δεν είναι το δικό μας παιδί αυτό που θα παρασυρθεί. Κάνουμε λάθος!”, δήλωσε ξεσπώντας η μητέρα του αγοριού.
Το παιδί προσπάθησε με τη βοήθεια δύο συμμαθητών του να λάβει μέρος στο παιχνίδι του διαδικτύου που προκαλεί τους νέους να χαράξουν στο κορμί τους σύμβολα με τη βοήθεια αλατιού και πάγου, συνδυασμό που μπορεί να προκαλέσει σοβαρά εγκαύματα. Κερδίζει όποιος αντέξει τον πόνο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Προκειμένου να συμμετάσχει κανείς στο επικίνδυνο αυτό παιχνίδι θα πρέπει να απλώσει σε γυμνό σώμα μεγάλη ποσότητα αλατιού και αμέσως μετά να πιέσει με δύναμη από πάνω του πάγο ώστε να προκληθεί η χημική αντίδραση που καίει το δέρμα σε χρόνο ρεκόρ.
Όπως είναι φανερό στην φωτογραφία, ακολουθώντας τους κανόνες του παιχνιδιού, ο 12χρονος χάραξε έναν σταυρό στην πλάτη του αλλά λίγα λεπτά αργότερα μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο μη αντέχοντας τους πόνου από το έγκαυμα.
Με κλάματα ο δίδυμος αδερφός του παιδιού αποκάλυψε στους γονείς ότι είχαν μάθει πληροφορίες για το παιχνίδι -μαζί με έναν καλό τους φίλο από το σχολείο- στο Facebook και το You Tube.
Ο 12χρονος θα υποβάλλεται σε θεραπεία όλο το καλοκαίρι και θα πρέπει τουλάχιστον για τους επόμενους τέσσερις μήνες να αλείφουν την πληγή με φάρμακα τέσσερις φορές την ημέρα.
Οι γιατροί του απαγόρευσαν το κολύμπι και την έκθεση στον ήλιο ενώ με συνέντευξη τύπου ενημέρωσαν τον κόσμο ότι όσο περισσότερο αφήνει κανείς τον πάγο πάνω στο αλάτι τόσο πιο σοβαρά θα είναι τα εγκαύματα.
πηγή:RADAR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.