Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Τζόρνταν: Γελάω με τα όσα είπε ο Κόμπε!

Ο μεγαλύτερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών σχολίασε τον ισχυρισμό του παίκτη των Λέικερς, πως η ομάδα των ΗΠΑ που θα «κατέβει» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου θα μπορούσε να κερδίσει την Dream Team του 1992.
«Απλά γέλασα» ήταν το σκωπτικό σχόλιο του....


«Air»Τζόρνταν, ο οποίος συνέχισε: «Το να συγκρίνει (σ.σ. ο Κόμπε) αυτές τις δύο ομάδες, δεν είναι και ότι πιο έξυπνο εκ μέρους του. Δεν υπάρχει σύγκριση» σχολίασε ο MJ και υποστήριξε τον ισχυρισμό του:

«Άκουσα πως ο Κόμπε είπε πως δεν ήμασταν αθλητικοί. Ναι όμως ήμασταν έξυπνοι. Είπε επίσης πως ήταν μια γερασμένη ομάδα αλλά έχω να πω πως εγώ ήμουν 29, ο Σκότι (σ.σ. Πίπεν) 26 ή 27, ο Μπάρκλεϊ, ο Γιούιν και ο Μάλιν στα 29. Η πλειοψηφία των παικτών ήταν στην δεκαετία των 20».

Το καλύτερο επιχείρημα πάντως ο Τζόρνταν το φύλαγε για το τέλος! «Από την τότε δωδεκάδα, έντεκα παίκτες είναι στο «Hall of fame». Οποτεδήποτε ξαναεμφανιστεί κάποια εθνική ομάδα με έντεκα παίκτες στο «Hall of fame» τότε ελάτε να το ξανασυζητήσουμε!».
πηγή:trelokouneli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.