Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

H γυναίκα με το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο!(VIDEO)

Η βραζιλιάνα Sheyla Hershey κέρδισε με πολύ ιδρώτα και ποοοοοολλά κιλά σιλικόνης, το βραβείο Guinness για το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο.

Βέβαια κατάφερε να το αποκτήσει μετά από πολλές πλαστικές επεμβάσεις και αρκετές θυσίες. Ωστόσο τα προβλήματα είναι πολλά…Πλέον όταν περπατάει δεν μπορεί να δει τα παπούτσια της, αλλα το σημαντικότερο..δεν μπορεί να δεί τις λακούβες που παραμονεύουν στο δρόμο. Ένα άλλο πρόβλημα είναι πως δεν μπορεί να οδηγήσει άνετα το αυτοκίνητο της, δεν χωράει σε μικρό ασανσέρ, δεν μπορεί να κάνει μόνη της αποτρίχωση – μπικίνι και τέλος δεν βρίσκει νούμερο σουτιέν στο μέγεθος του στήθους της!!! Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους!!! Και η ίδια παρά τα προβλήματα…φαίνεται να το διασκεδάζει…Χριστέ μου…Εύχομαι να μην την πετύχω σε καμιά γωνία και “φύγω” απο αυτο τον μάταιο κόσμο απο μπάτσα…Δείτε το αφιέρωμα στην κοπελίτσα…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
πηγή:varatetous
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.