Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Μάνα και γιος έκλεψαν ηλικιωμένη στο Αιτωλικό

Συνελήφθησαν χθες το βράδυ στο Αιτωλικό, από Αστυνομικούς του ΑΤ Αιτωλικού, μία γυναίκα και ο γιός της, ηλικίας 45 και 13 ετών , ενώ αναζητείται ένας ακόμη 12χρονος

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία  για τα κατά περίσταση αδικήματα της κλοπής, της αποδοχής προϊόντος εγκλήματος και της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα οι δυο ανήλικοι, ενεργώντας από κοινού, πλησίασαν μια 89χρονη ημεδαπή γυναίκα η οποία έμπαινε στην οικία της στο Αιτωλικό και της αφαίρεσαν την τσάντα που περιείχε μικρό χρηματικό πόσο και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού μετέβηκαν άμεσα στην περιοχή όπου συνέλαβαν τον 13χρονο.

Στη συνεχεία οι Αστυνομικοί εντόπισαν την 45χρονη μητέρα του συλληφθέντα στην κατοχή της οποίας βρήκαν την τσάντα της 89χρονης.

Η τσάντα με όλα τα κλοπιμαία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη παθούσα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.