Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Κανένα πρόβλημα με την παραλία του Λούρου

Ανυπόστατες και ύποπτες χαρακτηρίζονται οι φήμες που διακινούνται έντονα το τελευταίο διάστημα σχετικά με την καταλληλότητα των νερών κολύμβησης, στην παραλία του Λούρου. Τι λέει η Διεύθυνση Υγείας

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με τα νερά κολύμβησης στην παραλία του Λούρου, διαβεβαιώνει κατηγορηματικά ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Υγείας της Αιτωλ/νίας Νίκος Φατούρος, απαντώντας έτσι στις φήμες που «θέλουν»  την παραλία να έχει λάβει «κόκκινη σημαία», δηλαδή ουσιαστικά να είναι απαγορευτική η κολύμβηση σε αυτήν.
"Έχουμε κάνει δυο ελέγχους και δειγματοληψίες στην συγκεκριμένη παραλία, όπως και σε όλες τις παραλίες που είναι πολυσύχναστες τα καλοκαίρια. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Λούρo" επισημαίνει στο agriniopress, ο κ. Φατούρος.
Όπως κάθε χρόνο οι δειγματοληψίες αυτές, έχουν αναδείξει ξανά το γνωστό πρόβλημα της επιβάρυνσης στο Γρύμποβο Ναυπάκτου και πουθενά αλλού.
Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται αυτή η ακατάσχετη φημολογία, να προέρχεται και από συμφέροντα που έχουν θορυβηθεί από την διαρκώς αυξανόμενη επισκεψιμότητα στην παραλία του Λούρου, που δέχεται εκατοντάδες λουόμενους καθημερινά, κυρίως από το Αγρίνιο και που αναμφισβήτητα  πλέον η πιο δημοφιλής παραλία της Αιτωλ/νίας.

Π.Η.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.