Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Εθνική Νέων: Έτοιμη για το χρυσό κόντρα στην Ισπανία

Έτοιμη να πανηγυρίσει απόψε την κατάκτηση του τροπαίου του Euro 2012 είναι η εθνική ομάδα Νέων, που αντιμετωπίζει στον τελικό της διοργάνωσης την Ισπανία.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα έχει την ευκαιρία σήμερα το βράδυ (21:30, ΕΤ1) να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Στο παρελθόν δεν τα κατάφερε, καθώς το 2007, στο πλαίσιο της ίδιας διοργάνωσης έφτασε και πάλι στον τελικό, στο Λιντς της Αυστρίας, αλλά οι «φούριας ρόχας» ήταν αυτοί που πανηγύρισαν.
Όπως έγινε και στο ξεκίνημα του τουρνουά της Εσθονίας, στην φάση των ομίλων, όταν η Ισπανία επικράτησε της εθνικής μας ομάδας με 2-1. Η παράδοση, λοιπόν, είναι με το μέρος των Ιβήρων, ωστόσο, ο αποψινός τελικός είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς.
Εκτός του τιμωρημένου Καπίνο, που αντικαταστάθηκε από τον Τσιντώτα του Λεβαδειακού, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Τσάνα. Στη διάθεσή του θα έχει και τον Χάρη Μαυρία, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής που ήταν τιμωρημένος (έχει αποβληθεί με την Πορτογαλία).
Προβλήματα δεν αντιμετωπίζουν ούτε οι Ισπανοί, που θα παραταχθούν με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.....
ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΥΠΕΡΥΦΑΝΟΥΣ.....!!!!
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ....!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.