Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Σοκ: χάιδευε παιδιά στο κέντρο του Αγρινίου και στη συνέχεια τα χαρτζιλίκωνε!

Σοκ: χάιδευε παιδιά στο κέντρο του Αγρινίου και στη συνέχεια τα χαρτζιλίκωνε! Μπροστά στα ματιά δεκάδων περαστικών

Μπροστά στα ματιά δεκάδων περαστικών

Εικόνες σοκ μετέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο agriniopress,  σε  στενό κεντρικού δρόμου του Αγρινίου, όπου ηλικιωμένος, φέρεται να χάιδευε  ανήλικα παιδιά και στην συνέχεια να τα χαρτζιλίκωνε! Το περιστατικό έγινε πριν από λίγες μέρες σε στενό στην οδό Μπαϊμπά, έναν από τους κεντρικότερους δρόμους του Αγρινίου και μπροστά στα ματιά δεκάδων περαστικών
Ο ηλικιωμένος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, παρέσερνε ανήλικα παιδιά στο στενό και εκεί τα χάιδευε σε απόκρυφα σημεία, κάτω από τις μπλούζες και τα σορτσάκια τους και στη συνέχεια τους  έδινε χρήματα!
Το θέαμα δεν άργησε να γίνει αντιληπτό από περαστικούς που ξεσηκώθηκαν στην κυριολεξία και κινήθηκαν κατά του ηλικιωμένου, που μόλις κατάλαβε τι συμβαίνει, φρόντισε να εξαφανιστεί μέσα στα σκοτάδια του στενού.
παγή:agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.