Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Επιτέθηκαν στην προϊσταμένη του Κ.Υ. Αιτωλικού

Άλλο ένα σοβαρό επεισόδιο έγινε χθες βράδυ σε βάρος εργαζόμενου στο Κέντρο Υγείας του Αιτωλικού.
Συγκεκριμένα νεαροί ρομά επιτέθηκαν στην προϊσταμένη αρπάζοντας της αλυσίδα από το λαιμό. Απηυδισμένοι δηλώνουν  οι εργαζόμενοι στο Κέντρο
Το σοβαρό επεισόδιο έγινε χθες βράδυ και έρχεται να προστεθεί στα πολλά παρόμοια που σημειώνονται στο Κέντρο Υγείας Αιτωλικού με δράστες νεαρούς ρομά και θύματα εργαζόμενους και πολίτες.  Χθες βράδυ ήταν η σειρά της προϊσταμένης του Κέντρου Υγείας, που δέχτηκε την επίθεση νεαρών  την ώρα που εξέρχονταν από το Κέντρο Υγείας για να επιστρέψει σπίτι της.
Οι δράστες την χτύπησαν στο λαιμό και της αφαίρεσαν αλυσίδα πετώντας την στο έδαφος, ενώ η επίθεση έγινε μπροστά στα μάτια του συζύγου του θύματος  που είχε σταθμεύσει το όχημά του έξω από το Κέντρο Υγείας για να την μεταφέρει σπίτι.
Μετά και αυτό το επεισόδιο γιατροί και προσωπικό στο Κέντρο Υγείας Αιτωλικού δηλώνουν εξοργισμένοι στο agriniopress για την παραβατικότητα των νεαρών ρομά, αφού το Κέντρο Υγείας βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε οικισμό. Καταγγέλλουν διαρκείς επιθέσεις κατά προσωπικού αλλά και ασθενών, κλοπές πορτοφολιών και άλλων προσωπικών αντικειμένων, διαρρήξεις αυτοκινήτων που είναι σταθμευμένα αλλά και φθορές στο κτίριο του Κέντρου Υγείας. Ρομά , όπως λένε έχουν αφαιρέσει μέχρι και το αλεξικέραυνο  από το κτίριο, αλουμίνια κτλ.
«Έχουμε φτάσεις το σημείο να φοβόμαστε να πάμε για δουλειά. Οι επιθέσεις σε βάρος μας είναι συχνές ειδικά την νύχτα και είμαστε τελείως απροστάτευτοι. Και μηνύσεις να κάνουμε έρχονται και μας απειλούν. Ζητάμε προστασία  πριν συμβούν ακόμα χειρότερες καταστάσεις», λένε χαρακτηριστικά οι εργαζόμενοι που τονίζουν πως θα πρέπει να αυξηθεί η αστυνομική παρουσία ή έστω να προσληφθεί ιδιωτική ασφάλεια από την διοίκηση των νοσοκομείων του νομού.
Πηγή: agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.