Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Νέο Κέντρο Τουριστικής Ξενάγησης στο Μεσολόγγι

Νέο Κέντρο Τουριστικής Ξενάγησης στο Μεσολόγγι  "Το Μεσολόγγι μπορεί να καταστεί πρότυπο κέντρο εναλλακτικού τουρισμού"

"Το Μεσολόγγι μπορεί να καταστεί πρότυπο κέντρο εναλλακτικού τουρισμού"

Αψηφώντας τις υψηλές θερμοκρασίες, πλήθος κόσμου και εκπρόσωποι φορέων παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του Κέντρου Τουριστικής Ξενάγησης του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Στο χαιρετισμό του, ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης δήλωσε:
"Εδώ και ενάμιση χρόνο που βρισκόμαστε στο τιμόνι του Δήμου, προσπαθούμε με μεθοδικές και συγκεκριμένες ενέργειες, να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τον πλούτο της περιοχής μας.
Το Μεσολόγγι μπορεί με τη δημιουργία και λειτουργιά ανάλογων υποδομών όπως το Κέντρο Τουριστικής Ξενάγησης που σήμερα εγκαινιάσαμε, να καταστεί ένα πρότυπο κέντρο εναλλακτικού τουρισμού.
Αυτό τον πλούτο και τις δραστηριότητες για τις οποίες προσφέρεται η περιοχή μας θέλουμε να αναδείξουμε με τη λειτουργία του Κέντρου Τουριστικής Ξενάγησης, στον εξωτερικό χώρο του Κήπου των Ηρώων, τον οποίο καθημερινά επισκέπτονται εκατοντάδες τουρίστες, οι οποίοι θα έχουν πλέον την ευκαιρία με οργανωμένο τρόπο, να γνωρίσουν τις πολλαπλές δυνατότητες άλλα και τοπικά προϊόντα που η περιοχή μας προσφέρει στους τομείς φυσικού περιβάλλοντος, της αρχαιολογικής ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς, ώστε να καταστήσουμε τον τόπο μας τουριστικό προορισμό 365 ήμερες το χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.