Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Αιτωλοακαρνανία: Αλωνίζουν τον νομό οι "νονοί της νύχτας"

Αιτωλοακαρνανία: Αλωνίζουν τον νομό οι "νονοί της νύχτας" Δρουν ανενόχλητοι

Δρουν ανενόχλητοι........

Μετά το πρόσφατο επεισόδιο σε μπάρ του Αγρινίου, όπου κύκλωμα εκβίαζε καταστηματάρχες πουλώντας "προστασιά", άλλη μια υπόθεση έρχεται να προστεθεί στο πάζλ των εκβιαστών οι οποίοι αλωνίζουν ανενόχλητοι την ευρύτερη περιοχή.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το protothema, κυκλώματα εκβιαστών εκτιμούν οι αστυνομικοί ότι κρύβεται πίσω από την μαφιόζικη επίθεση σε ένα κατάστημα με νεροτσουλήθρες στην Ναύπακτο και τον εμπρησμό που προκάλεσαν σε δυο σημεία του, αφού πρώτα απομάκρυναν τον φύλακα!
Οι τρεις άγνωστοι δράστες, που πιθανότατα ήταν Έλληνες, αιφνιδίασαν τον φύλακα του καταστήματος που βρίσκεται στην παραλία της Βαριάς Ναυπάκτου και, αφού τον ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου και τον κράτησαν σε απόσταση, έβαλαν φωτιά σε υπαίθριο μπαρ και σε μια αποθήκη του καταστήματος.
Αμέσως μετά, έσπευσαν να εξαφανιστούν με ένα αυτοκίνητο που είχαν φέρει μαζί τους. Ο φύλακας ειδοποίησε την Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας έσβησαν τις δυο εστίες φωτιάς οι οποίες προκάλεσαν περιορισμένης έκτασης φθορές στο μπαρ και την αποθήκη.
 Πηγή: cityvoice

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.