Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Τέλος για 7 υπηρεσίες της Google!

Η Google ανακοίνωσε οτι ετοιμάζεται να κλείσει επτά online υπηρεσίες
, που δεν έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των χρηστών.

Έτσι λοιπόν οι υπηρεσίες που κλείνει η Google είναι, το Google Wave το οποία ήταν μία προσπάθεια της εταιρίας να συνδυάσει το email με το instant messaging για real-time συνεργασία των χρηστών.


Το Google Bookmarks List το οποία ήταν μία υπηρεσία με την οποία οι χρήστες μπορούσαν να μοιραστούν τα bookmarks μεταξύ τους.

Το Google Friends Connect το οποίο επέτρεπε στους webmasters να προσθέτουν κοινωνικά χαρακτηριστικά στις σελίδες τους.

Το Google Gears, το Google Search Timeline το οποίο δημιουργούσε ένα γράφημα με τις αναζητήσεις του χρήστη.

Το Knol το οποίο ήταν η προσπάθεια της εταιρίας να ανταγωνιστεί τη Wikipedia

Και τέλος το Renewable Energy Cheaper than Coal για όλους τους χρήστες που έχουν οικολογική συνείδηση

Φυσικά οι υπηρεσίες αυτές δεν θα σταματήσουν τη λειτουργία τους όλες μαζί την ίδια χρονική περίοδο κι έτσι για παράδειγμα το Google Wave αναμένεται να κλείσει μέσα στον Απρίλιο, ενώ το Knol θα σταματήσει τη λειτουργία του τον Οκτώβριο.

Οι ειδικοί πιστεύουν οτι η Google κλείνει τις υπηρεσίες της αυτές, για να μπορέσει να επικεντρωθεί στο Google+ το οποίο πίστευε οτι θα πήγαινε καλύτερα απ' οτι πραγματικά πάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.