Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Σπίτι οργίων στο ΤΕΙ στην Πάτρα

Σε σπίτι οργίων έχει μετατραπεί γκαρσονιέρα στην περιοχή των ΤΕΙ.
Όπως γράφει το dete.gr, την γκαρσονιέρα διατηρεί φοιτητής του ΤΕΙ ο οποίος όμως «συνεργάζεται» με τέσσερις Πατρινούς!
Η μέθοδός τους… απλή! «Ψαρεύουν» νεαρές μέσα από το facebook, κυρίως από παρέες φοιτητών και σχεδόν κάθε βράδυ… γίνεται «παρέλαση» στην «ροζ» γκαρσονιέρα. Το ζήτημα είναι ότι σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες, στον χώρο δεν συνευρίσκονται ζευγάρια αλλά γίνονται ομαδικά όργια!
Ενας μάλιστα από τους Πατρινούς διαδίδει πως έχει όλα τα προσόντα για κάτι τέτοιο (μέχρι και φωτογραφία του είναι αποφασισμένος να δημοσιεύσει).
Η παρέα των «5», «χτυπά» γυναίκες από 17 έως και 33 ετών (αυτό είναι το φάσμα των ηλικιών που μας έδωσαν) και μάλιστα η 33χρονη είναι Πατρινή διαζευγμένη, η οποία μετά από χρόνια γάμου θέλησε να «δοκιμάσει» και ομαδικό σεξ και μάλιστα με αρκετά νεαρότερους σε ηλικία άνδρες.
Η ύπαρξη της «ροζ» γκαρσονιέρας (των οργίων) έχει διαδοθεί στους κύκλους των φοιτητών και νεαρών Πατρινών.
Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις (με τη συναίνεση των κοριτσιών που συμμετέχουν) έχουν τραβηχτεί και φωτογραφίες αλλά και βίντεο! Τα οποία όμως είναι για προσωπική χρήση και δεν έχουν «ανέβει» στο διαδίκτυο!
Αλλωστε στόχος των «5» είναι να συνεχίσουν να… περνούν καλά, και όχι να «χαλάσουν» τη φήμη που έχουν για παροχή εχεμύθειας σε όσες νεαρές ή και μεγαλύτερες μετατρέπονται σε ερωτικές σύντροφοί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.