Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Κατάληψη στη ΔΕΗ Μεσολογγίου

Κατάληψη στη ΔΕΗ Μεσολογγίου  Παρόντες και οι μαθητές

Παρόντες και οι μαθητέςΜε την συμμετοχή  Δημοτών και Φορέων της πόλης και κυρίως μαθητών,  κατάληψη – αποκλεισμός της ΔΕΗ Μεσολογγίου  πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί και διήρκησε δύο  ώρες. Η σχετική ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής, αναφέρει:
«Ιδιαίτερο τόνο και παλμό έδωσε στην κατάληψη η συμμετοχή των μαθητών/τριών Λυκείου της πόλης, οι οποίοι με την ζωντάνια και τον  ενθουσιασμό τους έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων και πολιτών συνεδριάζει εκ νέου το βράδυ μετά και την απόφαση του Δήμου για τη στήριξη των δημοτών που δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν το χαράτσι του ειδικού τέλους μέσω της ΔΕΗ, προκειμένου ΠΡΑΚΤΙΚΑ πλέον να αποτρέψει την διακοπή του ρεύματος σε κάθε απειλούμενο δημότη της περιοχής με τελικό στόχο την θεσμική και πρακτική του κατάργηση.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.