Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Tροχαίο με τραυματία μια γυναίκα στο δρόμο Δοκίμι- Καλύβια

Tροχαίο με τραυματία μια γυναίκα στο δρόμο Δοκίμι- Καλύβια  Σήμερα το απόγευμα

Σήμερα το απόγευμα



Η σύγκρουση δυο οχημάτων στον δρόμο που συνδέει το Δοκίμι με τα Καλύβια, είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας γυναίκας, νωρίτερα το απόγευμα. Συγκεκριμένα, αγροτικό αυτοκίνητο που κινείτο στον συγκεκριμένο δρόμο, στο ύψος της διασταύρωσης για το Emileon, έστριψε δεξιά.
Αυτοκίνητο  ακολουθούσε στην ίδια κατεύθυνση και ο οδηγός του δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη πίσω από το αγροτικό.
Από την σύγκρουση άνοιξε η πόρτα του συνοδηγού του αγροτικού και μια ηλικιωμένη γυναίκα που επέβαινε σε αυτό, εκσφενδονίστηκε από το όχημα και προσγειώθηκε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες διαπιστώθηκε κάταγμα στο πόδι.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμημα Τροχαίας Αγρινίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.