Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Αγρίνιο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Σαββάτου

Αγρίνιο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Σαββάτου Πραγματοποιούνται στα πλαίσια της ασφαλής τέλεσης του ποδοσφαιρικού αγώνα Παναιτωλικού – Α.Ε.Κ.

Πραγματοποιούνται στα πλαίσια της ασφαλής τέλεσης του ποδοσφαιρικού αγώνα Παναιτωλικού – Α.Ε.Κ.Σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας το Σάββατο (26-11-2011) απαγορεύεται η στάθμευση των οχημάτων από ώρα 15:30 έως 23:00 στις οδούς Βλοχού, Νικηταρά, Προυσιωτίσσης (από Βλαχοπούλου έως Βλαχερνών), στον ανώνυμο πεζόδρομο μπροστά από το γήπεδο του Παναιτωλικού και στο χώρο διασταύρωσης οδών Βλοχού και Αχελώου.
Επίσης την  ίδια ημέρα και από ώρα 16:30 έως 23:00 απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις προαναφερόμενες οδούς, καθώς και σε όλο το μήκος της οδού Αχελώου και στην οδό Καζαντζάκη με κατεύθυνση από Διαμαντή προς Αχελώου.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιούνται στα πλαίσια της ασφαλής τέλεσης του ποδοσφαιρικού αγώνα των ομάδων Π.Α.Ε. Παναιτωλικού – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.
Οι παραβάτες της απόφασης θα τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
πηγή:BestNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.