Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Ατύχησαν οι Αλβανοί κλέφτες…



Αλβανοί ήταν οι δράστες κλοπών σήμερα στο Καινούργιο ωστόσο…ατύχησαν. Το μεσημέρι δύο Αλβανοί διέρρηξαν Ι.Χ. αυτοκίνητο από το οποίο απέσπασαν το κασετόφωνο, ωστόσο δεν πρόλαβαν να πάνε μακρυά. Οι μαρτυρίες περιοίκων οδήγησαν τους αστυνομικούς στα ίχνη τους  και τους Αλβανούς στη σύλληψη.
Λίγες ώρες νωρίτερα ομοεθνής τους έκλεψε Ι.Χ. αυτοκίνητο από το Καινούργιο ωστόσο πρόλαβε με αυτό να φθάσει έως… το Πεντάλοφο όπου ενεπλάκη σε ατύχημα. Εκεί το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ο Αλβανός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Η κλοπή είχε άσχημη καταληξη και για τον ίδιο και για το…αυτοκίνητο.
Πηγή:agrinionews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.